perjantai 27. huhtikuuta 2012

Se on siinä!Eilen 26.4.2012 kolmen vuoden uurastus palkittiin ja valmistuin eläintenhoitajaksi Huittisten Ammatti- ja Yrittäjäopistossa Kokemäellä :) Huikeeta, mahtavaa.. SUPERIA! 


Tätä on odotettu, mutta kylläpä nyt on erikoinen olo.. Sellanen oikein helpottunut ja rento fiilis, vapautunut olo, mutta kuitenkin ilmassa on pientä jännitystä. Jotta työelämä ja elämä muutenkin rupeisi normalisoitumaan, niin sen saavuttaakseni täytyy tehdä pieniä toimenpiteitä, joiden suorittamisen aloitin tänään työkkärissä käynnillä. Työkkärissä käynti oli toisaalta aika järkytys, kun ilman muuta kaikki asiat virastotyyliin etenee hitaasti ja mahdollisimman vaikeasti ja monimutkaisesti, eikä siis todellakaan niin kuin olin ajatellut, mutta ehkä tästä "välivaiheesta" selviää? 


Mutta saas nähä kuinka tässä osaa ylipäätään olla :D Seuraavat pari viikkoakin kun menee aika lunkisti, jos joku ei jostain äkkiä hälyytä töihin. Toisaalta ihan kiva joskus vähän "rauhottua" ja ottaa rennosti (en edes muista milloin olisi viimeksi ollut tällainen tilanne), mutta pidemmän päälle musta tulee kyllä varmaan seinähullu, kun olen kuitenkin tottunut koko ajan tekemään jotakin.. Mutta eiköhän sitä äkkiä töitä tekevälle löydy ja jos ei töitä niin jotain muuta tekemistä. Anoppilaankin kun olen lupautunut maan sulattua pihan aitaus talkoisiin, niin saadaan omakotitalon pihaan hienot juoksumaat koirille ilman että tarvitsee pelätä karkaamisia :)


Tara ainakin kiittää tekemisen määrästä kun olen enemmän kotona ja on mielin määrin aikaa puuhata vaikka mitä! Tänään käytiin naapurin kanssa n. 10km koiralenkillä koirapuistossa ja matkan varrella poikettiin järven rannalla vähän vettäkin loiskuttelemassa.. Vitsit miten komeesti aurinko taas paistoi :) Nyt neito makaa oikein tyytyväisen näköisenä sohvalla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti