tiistai 1. marraskuuta 2011

Kaikennäköstä..


Joo-o, kyllä aika rientää.. Syksy vaihtuu kovaa tahtia talveks, vaikka ei ne oo tainnu lunta vielä luvata ainakaan tänne Keski-Suomeen. Kuu vaihtu jo kuitenkin marraskuuks ja joulusta on hössötetty ekan kerran jo keskellä kesää O.o Se alkaa kohta puoleen uusi vuosikin vaikka tuntuu ettei siitä oo kun hetki. Muistan niin terävästi vieläkin sen kun Tara juos syvälle sängyn alle kun näki välähdyksen vaikka ei paukkeesta välittänytkään :D


Tara on päässy hyvin metästyksen makuun nyt kun on näkynyt elukoitakin ja kyllä se niin nauttiikin kun pääsee metsään kirmaamaan.. Hihnan kun ottaa valjaista irti niin koko koira rupee säkenöimään ja sitten se päästelee menemään ku aropupu! Loppu lauma noista elukoista voi kanssa oikein hyvin; Hilla on kasvanut ja kesyyntynyt kovasti, Håkan on ollut muuallakin kun piilossa ja jopa syöny, marsut on kiljunu aamusin yhtä komeessa kuorossa kun aina ennenkin ja ruokaeläimet ne vaan lisääntyy..


Mulla itelläni on vielä neljä viikkoa ansaittua vapaata koulusta ja onkin ollu hyvin aikaa tehä kaikenlaisia kotihommia ja töitäkin siinä ohessa. Kyllä se vaan on kiva olla kotona, siis siellä missä sydän on.. Eikös se joku rimpsukin mene jotenkin niin että "Koti on siellä missä sydän on", tai ainakin jotai sinne päin =) Vuosi kerkes jo vierähtämään täällä ensimmäisessä omassa kodissa miehekkeen kanssa ^^


Vaan on tähän lomaan tietysti liittynyt tukkaa mustuttaviakin asioita, kuten toi hemmetin auto joka tällä hetkellä makaa taas "osina".. Joten rahanmenoa ei ainakaan voi estää! Oon tässä jo uhkaillu että siitä mokomasta päänvaivasta tulee kohta peltiroskis ja vaihdan toisen auton tilalle -.- Ärrrrsyttävää. Onneks on tuo miäs joka ymmärtää vähän enemmän sen päälle kun minä.


Mutta joo, jos vaihdetaan loput tuhat sanaa kuviksi, niin pääsette vähemmällä lukemisella ;) Palaamma taas!


Parvekekukat vaihto vuodenaikaa.."Takapihan" asukit..

Ja vähän muuta..

Tara&Uuno-kultsiTara&Johannan hukatTara&Demo-dalmisEi kommentoitavaa :DEläintenpäivä marsujen tyyliin.. =)Kaunokainen ^^Happy Halloween! ;)MM'M Jamaikalaista iltapalaa..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti