keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Harrasteita..


Me taidettiin saada Taran kanssa tänää uusi harrastus :)


Kävin nimittäin ensi kertaa kokeilemassa, mitä tuo koira tuumaa kun se "käsketään" uimaan tai ylipäätään veteen.. Se kun kesällä kävi järvessä ainoastaan oma-aloitteisesti, vahingossa tai koirakavereiden seurassa. Suihkussa käymisestä puhumattakaan; se on jotain ihan kamalaa! Vaikkakin enää mun pohkeet ja tärykalvot ei oo särkyneet siitä asiasta, eikä me kyllä suihkussa käyntiä kovin usein ees harrasteta.


Uimista käytiin kokeilemassa KoiraSportissa, joka sijaitsee parinkymmenen minuutin automatkan päässä Leppävedellä. Kokemus oli kertakaikkiaan todella mahtava ja sain olla suorastaan ylpeä suorituksesta..! Loppua kohden aina vaan parani, eikä toi tainnu ihan hirveesti asiasta ees loukkaantua :D Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan!


Aiemminhan meillä ei mitään sen kummosempia harrasteita ole ollut, tokoo on pitäny kyllä kokeilla ja mejä on kiinnostanut, mutta se on sitten jääny kun ei ole ollut sopivaa aikaa tai rahaa.. Harrasteet on jääny sitten lenkkeilyyn, metässä vapaana juoksenteluun (+linnustusaikana metsästykseen), pyöräilyyn, koirapuistoiluun ja kotona temppuiluun. Nyt siis jos sais aikaseks, eikä ajan kanssa tulis ongelmia, niin vois kokeilla edes kerran kuussa käydä tuolla uimassa :)


Tällaista tällä erää.. Talvikumit vaihtu auton alle kun rupes tiet näyttämään liukkailta :DAlkuun pitää tietysti vähän polskia.."Juu äiti kyllä minä tuun..""Yök. Mää oon ihan märkä."
Kiitokset kuvista kuuluu miehekkeelle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti